Ipari gépek hűtésére, modulárisan bővíthető, gyorsan mozgatható a gyártósorok közt, széles működési határok.
Rendhagyó innovatív pionír projekt a hulladékhő hasznosítására
Környezetbarát alacsony GWP -jű hűtőközeggel működő (R32) kompakt levegő/víz hőszivattyú, folyadékhűtő, 16 egységig modulárisan bővíthető
"H" tarifa követelménye a 4/2011 (I.31:) NFM rendelet szerint
Oldalfali split klíma, hűtésre és fűtésre, A+ energiaosztály, SCOP =4, R32 környezetbarát hűtőközeggel
Műszaki pozíciókba kollégákat keresünk: 1, Tanácsadó, ajánlatadó mérnök 2, After sales szervizmérnök
Kültéri kompakt folyadékhűtő, R32 hőtőközeggel
Két hűtőkörös, R32 hűtőközeges, scroll kompresszoros folyadékhűtő
Az elfagyást mindenképp meg kell előzni, erre több módszer van.
Az AERMEC fan coilokban elérhető az UV-TiO2 légtisztító, mely nagyon hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Alkalmazása tiszta környezetekben ajánlott.
Sugárzó hűtés, falhűtés esetén amennyiben magas a helyiség páratartalma, az kicsapódhat a fel felületére. Ez elkerülhető légszárító alkalmazásával, továbbá növelhető a hűtés hatékonysága is.
Budapest, 2021. május 5. – Közép-Európában egyedülálló, kutatási-fejlesztési célú vertikális farmot adtak át a Tungsram újpesti központjában, AERMEC berendezésekkel biztosítva a megfelelő mikroklímát.
A legkorszerűbb és egyik legújabb R1234ZE hűtőközeggel működő folyadékhűtő, amely manapság a lehető legkörnyezetbarátabb hűtőközeg, hiszen GWP = 6 értékével (ODP = 0) jelenleg a legjobb a piacon.
Olaj és csapágymentes kompresszor, mágneses térben lebegő tengellyel. Nagyon csendes, nagyon hatékony, hosszú élettartam.
Igen, ezek AERMEC hőszivattyúk: A 160 talajszondás és egy levegős hőszivattyú az épületek teljes hűtési és fűtési energiáját biztosítja, a tetőkön elhelyezett napelemek pedig a villamosenergia felhasználás egy jelentős részét is fedezik.
40-130kW közötti R32, Inverteres kompresszorokkal, Inverteres ventilátoros levegő-víz hőszivattyú
Országos jelentőségű projektnél alkalmaztuk a polivalens hőszivattyúkat, energiatakarékos egyidejű hűtés-fűtésre, talajszondákkal kiegészítve.
A The ACR Journalban megjelent eredeti cik az Aermec által a fan coilokban használt germicid UV lámpa hatásairól, az Aermec válasza a Covid19 járványra.
Beépített UV lámpával ellátva, amely elpusztítja a baktériumokat, vírusokat. Irodák, kórházak, szépségszalonok, állatorvosi rendelők, gyógyszertárak stb. részére, kimondottan COVID járvány idején javasolt..
Új aktív klímagerenda
Új, modern megjelenésű, fan coil termosztát, minden igényre: Inverteres, 3 fokozatú, két és négycsöves fan coilok vezérlésére
Hat csöves polivalens folyadékhűtő-hőszivattyú, egyidőben hűt, fűt és forró (73 °C- os vizet) tud gyártani
Európai szabványos számítása a hőszivattyúk energetikai hatékonyságának.
Elérhető a teljes 2019 éves Product Guide termékkatalógus részletes és rövidített, csökkentett műszaki adatokkal a "Pocket Guide" változata.
Aggódik, hogy nem azt kapja amit rendelt? Megbizonyosodhat a gyártónál, átvétel, leszállítás előtt, hogy amit előzetesen ígértünk, azt a berendezés a a valóságban is tudja majd.
Magas hőmérsékletű (68 °C) víz/víz hőszivattyú/folyadékhűtő
Hamarosan gyártásba kerül az új hőszivattyú, mely 80°C- os vizet képes gyártani.
2018 -tól ECO címkével kell ellátni a 70 kW- nál kisebb teljesítményű hőszivattyúkat, melynek tartalma egységesített
Az EU- ban a következő években csökkenteni kell a hűtőközegek felhasználását, amely ágazatunkat is nagyban érinti.

A hűtési szezon elkezdődésével, ismételten, nem lehet eleget hangsúlyozni a klímaberendezések karbantartásának, tisztításának a fontosságát.

Cégünk bővíti szolgáltatásait 2017-től
Új, alacsony GWP potenciálú hűtőközegek felhasználása felé fordul a hűtő és klímaipar. Az új hűtőközegeknek a korábbiakhhoz képest töredéke az üvegház hatást elősegítő potenciálja.
Az új jogszabályok (14/2015 Korm. rendelet, 517/2014FGáz, 41/2015NFM stb.) amelyek a hűtőközegek kezelésével kapcsolatos tevékenységeket szabályozzák, vagyis szigorítják, aktuálissá teszik, hogy egy kissé nézzük át a hűtőközegeket
A folyadékhűtők, hőszivattyúk és légkezelők beüzemelését tartalmazza az ajánlatunk, ezért nem kell külön fizetnie. A részletekért kattintson ide.
Érdeklődik a hőszivattyúk iránt, de nem tudja milyen lehetőségei vannak, megéri-e, megoldható-e? Díjtalanul készítünk költségbecslő ajánlatot, vagy kalkulációt minden hőszivattyús rendszer iránt érdeklődőnek.
2015. július 31.-től (14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet) hűtőközeg oldali szerelést igénylő klímaberendezés eladásakor nyilatkoztatni kell a végfelhasználót, vagyis vevőt., hogy milyen szakcég fogja felszerelni a készüléket.
Rövid bemutatkozó film, az AERMEC története, missziója (angolul)
Egyre gyakoribb a hőszivattyúk alkalmazása családi házak esetében. Ezekkel a készülékekkel a hűtést, fűtést és HMV termelést is meg lehet oldani. Abban az esetben, ha a felhasználó hűteni és fűteni is szeretne, és nem áll rendelkezésre vezetékes földgáz,
Légtisztítás splitekben és már fan coilokban is! - hanem hatékonyan szűri a levegőt, csökkentve a pollen, cigarettafüst stb. koncentrációt. Nem kell cserélni, nem tömődik el!
Akörnyezeti viszonyok, hőmérsékletek, előállított víz előremenő és visszatérő hőmérséklete a gyakorlatban mindig eltér a katalógusban megadott értékektől, fontos, hogy a tervezés során is kiszámítható legyen a berendezéstől mit várunk el.
Erre okvetlenül kell gondolni! Nem is képzeljük, ha nem elég csendes a készülék amit kiválasztottunk, mennyi kellemetlenségünk és nem várt költségünk adódhat!
3 kW hűtőteljesítményű, egycsöves mobil klíma, R32 új, környezetbarát alacsony GWP-jű hűtőközeggel, A+ energia osztály, kedvező ár, gyorsan telepíthető
Melegvíz tároló hőszivattyús rendszerekhez -átfolyós rendszerű- nem szükséges a Legionella elleni felfűtés
Kültéri kompakt levegő/víz hőszivattyú

Álpadlóba szerelhető elárasztó konvektor, vizes hűtő/fűtő hőcserélővel, inverteres ventilátorral